Zakelijke en groepsboekingen

Voor de ultieme sfeerbeleving boekt u uw zakelijke bijeenkomst, bedrijfsuitje of familiebijeenkomst bij Nieuw Land Experience.
Voor ieder gezelschap maken we een op maat gemaakte totaalbeleving door Nationaal Park Nieuw Land.
Al onze arrangementen zijn te boeken met koffie & thee, lunch-, borrel- en dinerarrangementen.

 

Wat ons uniek maakt, is ons educatie-programma over het grootste inpolderingsproject ter wereld “Nieuw Land op de zeebodem” in de bus en op onze schepen.

 

Het dynamische decor van ‘s werelds grootste man-made natuurpark ter wereld maakt uw bezoek met Nieuw Land Experience aan Flevoland onvergetelijk.
De schepen en onze unieke Nieuw Land Vr bus zijn uitgerust met professionele presentatie-schermen, geluidsapparatuur, Vr-brillen en zijn hierdoor de ultieme mobiele locatie voor uw toeristische bezoek aan Nederland, vergadering, brainstormsessie, congres, bedrijfs- of familie-uitje.

 

Neem contact op voor een op maat gemaakt bedrijfsarrangement.

Ms Waddenzee

Aantal personen: 20 – 125 personen

Ms Nieuw Land

Aantal personen: 20 – 150 personen

SU7 – Suydersee 7

Aantal personen: 1 – 16 personen

Skûtsje Vrouw Ymkje

Aantal personen: 1 – 12 personen

Sloep Cornelis Lely

Aantal personen: 1 – 12 personen

Nieuw Land Vr Bus

Aantal personen: 50

Boek nu jouw expeditie

 

Nieuw Land Experience verzorgt vaartochten en tours door Flevoland onder andere naar Nationaal Park Nieuw Land en Werelderfgoed Schokland.
De vaartochten en tours hebben een gids aan boord, die de passagiers meeneemt in de unieke ontstaansgeschiedenis van Flevoland: Nieuw Land op de zeebodem.